Jeg laver inspirerende workshops og kurser samt energiske og motiverende foredrag. Jeg har kørt kurser for bl.a. Niels Brock, KEA og NEXT og mit vigtigste punkt, når jeg læser min feedback er, hvorvidt kursisten har fået lyst til at lære mere. I gennemsnit scorer mine kursister mig på 9.0 eller derover, og beskriver mig som: “Engageret og medlevende”, “Fantastisk energi” og “Den bedste underviser jeg nogensinde har haft.”

d

Hvordan adskiller mine kurser sig fra andre?

Jeg afholder markant anderledes kurser, der med høj energi og humor skaber motiverede tilhører. Tidligere kunder og kursister beskriver mine kurser og workshop som:
– Energiske
– Inspirerende
– Teoretisk-praktiske

Energiske fordi…
Min energi er fremtrædende, når jeg underviser. Jeg får folk til at bevæge sig og dermed frigive endorfiner – det gør jeg ved at skabe et trygt, men udfordrende læringsrum, der er skiftende både i tempo og arbejdsmetode. Min undervisningsform er ganske utraditionel, da jeg tror på effekten af bevægelse undervejs, der gør det teoretiske nemmere at omsætte til praksis og sjov samtidig.

d

Inspirerende fordi…
Jeg giver rigtig meget af mig selv til mine kurser, både i form af egne eksempler, anekdoter og billedelige beskrivelser, men også i form af nærvær, da jeg på coachende vis ofte leder mine kursister frem til svaret. Jeg kommer dermed meget tæt på mine kursister på kort tid og lytter til det, der bliver sagt mellem linjerne – og det der slet ikke bliver sagt.

d

Teoretisk-praktiske fordi…
Min ledelsesbaggrund, både erfarings- og uddannelsesmæssigt, har givet mig en masse værktøjer, som jeg alle har testet af i praksis. Jeg holder mig altid opdateret med den nyeste forskning indenfor mit felt, men jeg stiller mig altid kritisk indtil jeg selv har forsøgt det i praksis. Derfor anvender jeg kun værktøjer og teorier, som jeg både har testet og har tillid til.

d

Undervisning med fysisk aktivitet

Mine ydelser:

Jeg udvikler alle mine kurser i samarbejde med mine kunder, så det passer til modtagerne – der er dermed ikke to af mine kurser, der er ens.

Jeg laver dagskurser, der skaber motivation, udvikler teamet og skaber ambassadører for organisationen.

Derudover udvikler jeg længere forløb, der giver plads til dybere og vedvarende læring og vedvarende resultater. Ved længere forløb med tid imellem kursusdagene bliver der sat mål frem til næste gang og efterfølgende opfølgning – en model der giver tid til refleksion og udvikling.

d

Kontakt mig for et kursusforløb til netop din virksomhed, der kan tage udgangspunkt i nedenstående emner:

Ledelse

 • Teamudvikling og teamroller
 • Coaching og motivation
 • Konflikthåndtering og forandringsledelse

Salg og service

 • Kommunikation og kropssprog
 • Aktiv lytning og perception
 • Salgstrappen og værdibaseret salg

Energisk motivation

 • Præsentationsteknik med power
 • Fra lav energi til høj energi – og tilbage igen
 • Anvendelse af bevægelse og kropslig aktivering

  d

Det siger tidligere deltagende på mine kurser: ”Super inspirerende og engageret underviser!”, ”Meget indlevende, god kommunikation og fed energi!” & ”Fed personlighed – fed foredragsholder”

Mine foredrag og undervisning i både klasselokalet og mindre workshops skal ses og opleves!

Pia Andersen

Pia Andersen

Virksomhedsejer

"Jeg kan ikke andet end at give Jesper 5 stjerner. Han er helt igennem en motiverende og inspirerende person."

Morgan Salmon

Morgan Salmon

“Jesper has giving me a sense of ownership for my goals! I have learned to take it one day at a time, and that it is okay to take a step back and recapitulate the goal. He has a capacity to listen, to get involved in the different scenarios to create a different coaching session according to what the coachee needs. He is a great guy that will work with you in order to find your passion.“

Mie Aoki

Mie Aoki

Administrationschef

"Jeg kan varmt anbefale Jesper som træner, coach og motivator."

Ana Paulacancino

Ana Paulacancino

“With Jespers help I gained motivation to include physical activity in my every day-to-day, make healthier choices and enjoy the present more. Therefore, it is a stepped process that requires time and commitment, but it is possible to feel better by doing small changes. Give it a try, good things can happen with small changes.”

Annemette Grønborg

Cand. mag og projektleder

”Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden.”

Jenny Lauridsen

Jenny Lauridsen

Manager

"Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham”

Gert Rasmussen

Gert Rasmussen

Leder

"Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det gør, at man vågner mere op, jeg tænker i mange nye baner”

Kenneth Klok

Kenneth Klok

Selvstændig

”Jesper er vildt motiverende, altid glad og god til at presse en samtidig med man har det sjovt”