Jeg laver inspirerende workshops og kurser samt energiske og motiverende foredrag. Jeg har kørt en lang række kurser for bl.a. Niels Brock, KEA og NEXT og mit vigtigste punkt, når jeg læser min feedback er, hvorvidt kursisten har fået lyst til at lære mere. I gennemsnit scorer mine kursister mig på 9.0 eller derover, og beskriver mig som: “Fantastisk energi”, “Engageret og medlevende” og “Den bedste underviser jeg nogensinde har oplevet – hans engagement, faglighed og hans måde at lære fra sig er unik og enestående”

Hvordan adskiller mine kurser sig fra andre?

Jeg afholder markant anderledes workshops og kurser, der med høj energi og humor skaber motiverede tilhører og giver lyst til at lære.
Tidligere kunder og kursister beskriver mine kurser og workshop som:
– Energiske
– Inspirerende
– Teoretisk-praktiske

Energiske fordi…
Min undervisningsform er ganske utraditionel, der jeg tror på effekten bevægelse undervejs, der gør det teoretiske nemmere at omsætte til praksis og samtidig sjovt – en tilgang som jeg har trukket over fra min boksning, der gør at undervisningen altid bliver husket.

Inspirerende fordi…
Jeg giver rigtig meget af mig selv til mine kurser, både i form af egne eksempler og billedelige beskrivelser, men også i form af nærvær, da jeg i kraft af min uddannelse og erfaring som Mastercoach kommer meget tæt på mine kursister på kort tid og lytter til det, der bliver sagt mellem linjerne – og det der slet ikke bliver sagt.

Teoretisk-praktiske fordi…
Min ledelsesbaggrund, både erfarings- og uddannelsesmæssigt, har givet mig en masse værktøjer til udvikling af kommunikation, teams og autencitet. Jeg er tilknyttet som ekstern undeviser ved hhv. KEA, Niels Brock Executive og NEXT, hvor jeg bl.a. har undervist på åbne lederuddannelser, haft kunder som McDonalds og større detailkæder og undervist i fx Salgspsykologi på Akademiuddannelses-niveau.
Tøv ikke med at kontakte mig med henblik på workshops, kurser eller foredrag.

Undervisning med fysisk aktivitet

Energisk undervisning:

Min energi er fremtrædende, når jeg underviser. Jeg får folk til at bevæges sig og dermed frigive endorfiner – det gør jeg ved at skabe et trygt, men udfordrende læringsrum, igennem en ganske anderledes form for undervisning, der er skiftende både i tempo og arbejdsmetode.

Samtidig tror jeg på at læring skal være sjovt og underholdende, så jeg er ikke bange for at klæde mig ud, hoppe op på bordene eller overskride grænser for, hvad ”normalen” er.

Alle i lokalet inddrages og en coachende tilgang leder ofte deltageren frem til svaret, men jeg i andre tilfælde trækker jeg på egen erfaring og anekdoter, mens jeg taler i billede,

Det siger tidligere deltagende på mine kurser: ”Super inspirerende og engageret underviser!”, ”Meget indlevende, god kommunikation og fed energi!” & ”Fed personlighed – fed foredragsholder”

Helt tæt på:

Jeg er ikke bange for at gå tæt på; tværtimod er den helt tætte kontakt vigtig i min stræben efter at rykke deltagere på mine kurser, som altid er intense og udfordrende for alle, der giver sig hen til den. Der er altid et tema og en rød tråd, men agendaen kan hurtig drejes efter deltagere og undervisningen tilpasses løbende.

Jeg skal kunne mærke rummet – og rummet skal mærke mig! Den intensitet bliver forstærket gennem min energi og min skæve vinkel på begrebet undervisning. Jeg er fascineret af indlæring og læringsformer, hvorfor jeg er meget eksperimenterende i min facilitering, der hele tiden udvikles og forandres ud fra given feedback, som jeg lytter aktivt til.

Det siger tidligere deltagende på mine kurser: ”Fantastisk underviser, utrolig engageret og kan helt klart anbefales!”, ”Behold underviser, han er guld værd!” & ”Love him!”

Markant anderledes undervisning:

Min motivation for at undervise er en sum af al den ”kedelige” undervisning, som jeg igennem skolesystemet har oplevet. Jeg brænder for at gøre det anderledes, hvilket gør at jeg fanger dem, der ikke er lige modtagelige overfor den klassiske undervisningsform – eller måske falder mellem to stole. På mine kurser falder de nærmere bagover på stolen, for jeg prøver ikke bare grænser af – jeg bryder dem!

Jeg underviser ikke i hvad som helst, og slet ikke efter ethvert manuskript eller pensum. Derudover så støjer jeg, fordi jeg ønsker at skabe støj – og dermed forandring – for mine kursister. Musikken undervejs varierer fra rolig og afslappende til hektisk og forstyrrende, da jeg ønsker at forstyrre vaner, så der kan skabes forandring der forankres.

Min inspiration kommer fra utraditionelle undervisere fra mange forskellige skoler; alt lige fra universiteter, handels- og højskoler til guideskoler og coachuddannelser, hvor jeg selv har været mentor og træner for nye. Derudover er jeg (motions)bokseinstruktør for bl.a. Novo Nordisk og Fitness DK, hvor min energi stammer fra. Ikke at vi (nødvendigvis) skal have boksehandsker på, men jeg har set hvordan kropskontakt i mødet med nye kan gøre en forskel.

Min undervisning i både klasselokalet og mindre workshops skal ses og opleves!

Mie Aoki

Mie Aoki

Administrationschef

"Jeg kan varmt anbefale Jesper som træner, coach og motivator."

Kenneth Klok

Kenneth Klok

Selvstændig

"Jesper er vildt motiverende, altid glad og god til at presse en samtidig med man har det sjovt"

Morgan Salmon

Morgan Salmon

“Jesper has giving me a sense of ownership for my goals! I have learned to take it one day at a time, and that it is okay to take a step back and recapitulate the goal. He has a capacity to listen, to get involved in the different scenarios to create a different coaching session according to what the coachee needs. He is a great guy that will work with you in order to find your passion.“

Ana Paulacancino

Ana Paulacancino

“With Jespers help I gained motivation to include physical activity in my every day-to-day, make healthier choices and enjoy the present more. Therefore, it is a stepped process that requires time and commitment, but it is possible to feel better by doing small changes. Give it a try, good things can happen with small changes.”