Udtalelse efter TV-debut som coach i TV3’s Luksusfælden:

Hanne Laursen

Deltager i programmet

“Jesper var min coach på programmet Luksusfælden.
Han var en meget målrettede coach, god til at forklare og visualisere. Kombinationen af boksningen og coachingen var virkelig godt, og jeg fandt en masse styrke, som jeg ikke troede jeg havde.
Han var enorm god til at motivere og heppe på mig i ringen, hvilket gav mig blod på tanden.
Jeg tænker stadig tilbage på de ting Jesper sagde og viste mig: At jeg er en stærk og selvstændig person. Boksehandskerne jeg fik af Jesper er et evigt minde.
Han viste mig en bedre og mere selvsikker Hanne.”

Virksomhedsudtalelser som underviser:

Annette Ypkendanz

HR-chef for Illums Bolighus

”Jesper har lavet en række kurser for Illums Bolighus, herunder lederkurser og Salg&Service-kurser for vores medarbejdere. Jespers måde at undervise er meget energisk og anderledes end andre, han får aktiveret vores medarbejdere og ledere og skaber lyst til handling.

Han er ikke bange for at få folk op af stolene, får dem til at bruge kroppen og han spreder smil og grin over hele linjen. Samtidig er der en tydelig faglighed baseret på erfaring, der gør han fremstår professionelt samtidig med at han kan tilpasse dagene til dem han møder.

Alle kurserne er blevet bygget sammen efter vores ønsker, men med afsæt i hans forståelse af, hvad der virker for den enkelte – og med kunden i centrum.”

Gorm Steen Johansen

Salg- og kundedirektør for Niels Brock

Jesper har positioneret sig til en af Niels Brocks mest anvendte og bedst vurderede instruktører overhovedet. Dette er sket som følge af gentagne opgaver som alle er blevet leveret på et meget højt niveau og ofte mere end der kunne forventes! Jesper har en fantastisk personlighed og en professionel tilgang til de opgaver han inddrages i. Han har udvist en meget professionel adfærd, hvor kundens behov og ønsker har været i centrum, og hvor motivationen til at finde de bedste løsninger for kunden har været i centrum! Jesper formår at udvikle løsninger i dialog og samarbejde med virksomheder således, at der leveres på en måde, der rammer plet ift. indhold, niveau og målgruppe! Jesper formår at balancere mellem det kreative, det faglige og det procesorienterede. Med andre ord behersker han en unikke egenskab i at kunne udvikle, gennemføre og tilpasse undervisning ift. målgruppens forventninger og løbende feedback. Endelig har Jesper en personlighed, energi og engagement, der gør ham til en fornøjelse at samarbejde med og inddrage som instruktør på opgaver. Jeg vil give Jesper mine varmeste anbefalinger og ikke tøve et sekund med at anbefale ham overfor kommende arbejdsgivere og hans kunder.

Kundeudtalelser som karriere-coach:

Jenny Lauridsen

Jenny Lauridsen

Manager

“Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer.
Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham”

Martine Grau-Foghsgaard

Regional Director Account Management

“Min motivation for at starte et coaching forløb var at jeg befandt mig i en tilstand af ubeslutsomhed. Jeg havde arbejdet mange år i samme  branche og var kommet i tvivl om i hvilken retning jeg skulle bevæge mig. Jeg var kommet i tvivl om mig, mine kompetencer og om mit job var det rette for mig.

Allerede fra første session kunne jeg mærke, at Jesper fandt ”mig” og tog fat i nogle dårlige vaner, som styrrede mit liv. Gennem erkendelser og prioriteringer af værdier fik jeg et klarsyn, som har gjort det mere tydeligt for mig, hvem jeg er, og i hvilken retning jeg vil gå.

Da jeg var i slutningen af forløbet, stod jeg ved en jobmæssig skillevej. Coaching gjorde at jeg med overbevisning traf den rigtige beslutning. Jeg bruger de dagligt værktøjer Jesper har givet mig, det er ikke kun i jobbet, men også i forhold til de relationer jeg har. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Jesper, og ser frem til at skulle have et endnu forløb hos ham i min nye rolle.”

Catrine Brink

Selvstændig

”Jeg kontaktede Jesper, da jeg havde brug for sparring omkring dét at være selvstændig, så jeg valgte at kontakte ham og han sagde heldigvis ja. Jeg har fået en tro på mig selv, og at jeg nok skal lykkes som selvstændig.

Jesper er meget dygtig, inspirerende og driven mand. Han er god til at stille de rigtige spørgsmål, knivskarp og har evne til at give et skub i en positiv retning. Jeg kan godt lide at han kombinerer det du laver, med også at inkorporere fysisk aktivitet i form af boksning. Det er en fed kombination, da man kan lære noget af begge verdener.

Jesper er manden, som du skal gå til, hvis du har brug for mere end hvad en almindelig coach tilbyder. Han er en meget kompetent og inspirerende person, der i sit arbejde som coach motivere og er med til at give et ekstra kick.”

Kundeudtalelser som mental-coach:

Morgan Salmon

Morgan Salmon

“Jesper has giving me a sense of ownership for my goals! I have learned to take it one day at a time, and that it is okay to take a step back and recapitulate the goal. He has a capacity to listen, to get involved in the different scenarios to create a different coaching session according to what the coachee needs. He is a great guy that will work with you in order to find your passion.“

Mie Aoki

Mie Aoki

Administrationschef

“Jeg kan varmt anbefale Jesper som træner, coach og motivator.”

Kenneth Klok

Kenneth Klok

Selvstændig

“Jesper er vildt motiverende, altid glad og god til at presse en samtidig med man har det sjovt”

Ana Paulacancino

Ana Paulacancino

“With Jespers help I gained motivation to include physical activity in my every day-to-day, make healthier choices and enjoy the present more. Therefore, it is a stepped process that requires time and commitment, but it is possible to feel better by doing small changes. Give it a try, good things can happen with small changes.”