<style>Jeg brænder for at skabe motivation i alle dele af min forretning. Min forretning har flere grene, herunder coaching-samtaler med nærhed og personlig indsigt, større undervisningsforløb med forskellige læringsformer samt boksning andre former for træning der indeholder bevægelse. Jeg arbejder dermed kun med de ting, som jeg selv finder motiverende.

Jeg tror samtidig på, at disse grene hver især kan skabe mere motivation ved at blive kombineret, så jeg anvender:

  • Nærhed og personlig indsigt fra coaching i min boksning
  • Bevægelse fra min boksning i mine undervisningsforløb
  • Forskellige læringsformer fra min undervisning til mine coaching-samtaler.

Jeg oplever derfor gang på gang, hvordan både min samtaler, undervisning og boksning er stærkt motiverende og bliver betragte som markant anderledes. For jeg er ikke bange for at udfordre normalen eller gå helt tæt på.

Undervisning med fysisk aktivitet

Markant anderledes undervisning:

Min motivation for at undervise er en sum af al den ”kedelige” undervisning, som jeg igennem skolesystemet har oplevet. Jeg brænder for at gøre det anderledes, hvilket gør at jeg fanger dem, der ikke er lige modtagelige overfor den klassiske undervisningsform – eller måske falder mellem to stole. På mine kurser falder de nærmere bagover på stolen, for jeg prøver ikke bare grænser af – jeg bryder dem! Min inspiration kommer fra utraditionelle undervisere fra bl.a. guideskoler og coachuddannelser.

d

Udfordre normalen:

Jeg har altid elsket at udfordre normalen, og derfor trækker jeg meget af min energi fra min funktion som bokseinstruktør, hvor vi ikke (nødvendigvis) skal have boksehandsker på. Jeg underviser ikke i hvad som helst, og slet ikke efter et manuskript. Jeg har ikke noget imod at stille mig op på bordet, musikken undervejs varierer fra rolig til tempofyldt og jeg støjer fordi jeg ønsker at skabe en tilpas forstyrrelse – og dermed forandring – for mine kursister.

d

Helt tæt på:

Jeg er ikke bange for at gå tæt på; tværtimod er den helt tætte kontakt vigtig i min stræben efter at rykke deltagere. Der er altid et tema og en rød tråd, men agendaen kan hurtig drejes. Jeg skal kunne mærke rummet, rummet skal mærke mig og den intensitet bliver forstærket gennem min energi. Jeg er fascineret af forskellige læringsformer, hvorfor jeg er meget eksperimenterende i min facilitering, der hele tiden udvikles og forandres ud fra given feedback, som jeg lytter aktivt til.

Det siger tidligere deltagende på mine kurser: ”Fantastisk underviser, utrolig engageret og kan helt klart anbefales!”, ”Behold underviser, han er guld værd!” & ”Love him!”

Pia Andersen

Pia Andersen

Virksomhedsejer

"Jeg kan ikke andet end at give Jesper 5 stjerner. Han er helt igennem en motiverende og inspirerende person."

Morgan Salmon

Morgan Salmon

“Jesper has giving me a sense of ownership for my goals! I have learned to take it one day at a time, and that it is okay to take a step back and recapitulate the goal. He has a capacity to listen, to get involved in the different scenarios to create a different coaching session according to what the coachee needs. He is a great guy that will work with you in order to find your passion.“

Mie Aoki

Mie Aoki

Administrationschef

"Jeg kan varmt anbefale Jesper som træner, coach og motivator."

Ana Paulacancino

Ana Paulacancino

“With Jespers help I gained motivation to include physical activity in my every day-to-day, make healthier choices and enjoy the present more. Therefore, it is a stepped process that requires time and commitment, but it is possible to feel better by doing small changes. Give it a try, good things can happen with small changes.”

Annemette Grønborg

Cand. mag og projektleder

”Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden.”

Jenny Lauridsen

Jenny Lauridsen

Manager

"Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham”

Gert Rasmussen

Gert Rasmussen

Leder

"Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det gør, at man vågner mere op, jeg tænker i mange nye baner”

Kenneth Klok

Kenneth Klok

Selvstændig

”Jesper er vildt motiverende, altid glad og god til at presse en samtidig med man har det sjovt”