MasterCoach og Motivator

MASTERCOACH & MOTIVATOR

HVAD BOKSER DU MED?

Udtalelse efter TV-debut som coach i TV3’s Luksusfælden:

Hanne Laursen

Deltager i programmet

“Jesper var min coach på programmet Luksusfælden.
Han var en meget målrettede coach, god til at forklare og visualisere. Kombinationen af boksningen og coachingen var virkelig godt, og jeg fandt en masse styrke, som jeg ikke troede jeg havde.
Han var enorm god til at motivere og heppe på mig i ringen, hvilket gav mig blod på tanden.
Jeg tænker stadig tilbage på de ting Jesper sagde og viste mig: At jeg er en stærk og selvstændig person. Boksehandskerne jeg fik af Jesper er et evigt minde.
Han viste mig en bedre og mere selvsikker Hanne.”

Virksomhedsudtalelser som underviser:

Annette Ypkendanz

HR-chef for Illums Bolighus

”Jesper har lavet en række kurser for Illums Bolighus, herunder lederkurser og Salg&Service-kurser for vores medarbejdere. Jespers måde at undervise er meget energisk og anderledes end andre, han får aktiveret vores medarbejdere og ledere og skaber lyst til handling.

Han er ikke bange for at få folk op af stolene, får dem til at bruge kroppen og han spreder smil og grin over hele linjen. Samtidig er der en tydelig faglighed baseret på erfaring, der gør han fremstår professionelt samtidig med at han kan tilpasse dagene til dem han møder.

Alle kurserne er blevet bygget sammen efter vores ønsker, men med afsæt i hans forståelse af, hvad der virker for den enkelte – og med kunden i centrum.”

Gorm Steen Johansen

Salg- og kundedirektør for Niels Brock

”Jesper har positioneret sig til en af Niels Brocks mest anvendte og bedst vurderede instruktører overhovedet. Dette er sket som følge af gentagne opgaver som alle er blevet leveret på et meget højt niveau og ofte mere end der kunne forventes! Jesper har en fantastisk personlighed og en professionel tilgang til de opgaver han inddrages i. Han har udvist en meget professionel adfærd, hvor kundens behov og ønsker har været i centrum, og hvor motivationen til at finde de bedste løsninger for kunden har været i centrum! Jesper formår at udvikle løsninger i dialog og samarbejde med virksomheder således, at der leveres på en måde, der rammer plet ift. indhold, niveau og målgruppe! Jesper formår at balancere mellem det kreative, det faglige og det procesorienterede. Med andre ord behersker han en unikke egenskab i at kunne udvikle, gennemføre og tilpasse undervisning ift. målgruppens forventninger og løbende feedback. Endelig har Jesper en personlighed, energi og engagement, der gør ham til en fornøjelse at samarbejde med og inddrage som instruktør på opgaver. Jeg vil give Jesper mine varmeste anbefalinger og ikke tøve et sekund med at anbefale ham overfor kommende arbejdsgivere og hans kunder.

Line Renner Jensen

Line Renner Jensen

Projektmedarbejder / SIDO

“Jesper har afholdt workshop for en gruppe unge iværksættere med fokus på salg, motivation og handling.
Lige fra første kontakt var Jesper meget engageret, professionel og interesseret. Kurset blev sammensat efter vores ønsker, med stor forståelse for den gruppe workshoppen var målrettet og med fokus på hvordan, de unge iværksættere kunne få mest muligt ud af dagen.
Jesper var rigtig god til at møde dem i øjenhøjde, til at inddrage dem aktivt i workshoppen og til at få dem til at reflektere over deres virksomhed og dens fremtid.
Workshoppen var kombineret med boksning og bevægelse, hvilket var med til at skabe en anderledes, sjov og inspirerende læringsproces for drengene.
Dagen var præget af et højt fagligt niveau kombineret med smil, grin og massere af energi – i den trygge og inspirerende ramme Jesper formår at skabe.
Vi gik fra workshoppen med masser af ny inspiration, motivation og med blod på tanden til at arbejde videre med deres virksomhed.
Jesper er en rigtig god samarbejdspartner og en inspirerende underviser, som jeg klart vil anbefale til andre. “