Jeg laver inspirerende workshops og kurser samt energiske og motiverende foredrag. Jeg har kørt kurser for bl.a. Niels Brock, KEA og NEXT og mit vigtigste punkt, når jeg læser min feedback er, hvorvidt kursisten har fået lyst til at lære mere. I gennemsnit scorer mine kursister mig på 9.0 eller derover, og beskriver mig som: “Engageret og medlevende”, “Fantastisk energi” og “Den bedste underviser jeg nogensinde har haft.”

d

Hvordan adskiller mine kurser sig fra andre?

Jeg afholder markant anderledes kurser, der med høj energi og humor skaber motiverede tilhører. Tidligere kunder og kursister beskriver mine kurser og workshop som:
– Energiske
– Inspirerende
– Teoretisk-praktiske

Energiske fordi…
Min energi er fremtrædende, når jeg underviser. Jeg får folk til at bevæge sig og dermed frigive endorfiner – det gør jeg ved at skabe et trygt, men udfordrende læringsrum, der er skiftende både i tempo og arbejdsmetode. Min undervisningsform er ganske utraditionel, da jeg tror på effekten af bevægelse undervejs, der gør det teoretiske nemmere at omsætte til praksis og sjov samtidig.

d

Inspirerende fordi…
Jeg giver rigtig meget af mig selv til mine kurser, både i form af egne eksempler, anekdoter og billedelige beskrivelser, men også i form af nærvær, da jeg på coachende vis ofte leder mine kursister frem til svaret. Jeg kommer dermed meget tæt på mine kursister på kort tid og lytter til det, der bliver sagt mellem linjerne – og det der slet ikke bliver sagt.

d

Teoretisk-praktiske fordi…
Min ledelsesbaggrund, både erfarings- og uddannelsesmæssigt, har givet mig en masse værktøjer, som jeg alle har testet af i praksis. Jeg holder mig altid opdateret med den nyeste forskning indenfor mit felt, men jeg stiller mig altid kritisk indtil jeg selv har forsøgt det i praksis. Derfor anvender jeg kun værktøjer og teorier, som jeg både har testet og har tillid til.

d

Undervisning med fysisk aktivitet

Mine ydelser:

Jeg udvikler alle mine kurser i samarbejde med mine kunder, så det passer til modtagerne – der er dermed ikke to af mine kurser, der er ens.

Jeg laver dagskurser, der skaber motivation, udvikler teamet og skaber ambassadører for organisationen.

Derudover udvikler jeg længere forløb, der giver plads til dybere og vedvarende læring og vedvarende resultater. Ved længere forløb med tid imellem kursusdagene bliver der sat mål frem til næste gang og efterfølgende opfølgning – en model der giver tid til refleksion og udvikling.

d

Kontakt mig for et kursusforløb til netop din virksomhed, der kan tage udgangspunkt i nedenstående emner:

Ledelse

 • Teamudvikling og teamroller
 • Coaching og motivation
 • Konflikthåndtering og forandringsledelse

Salg og service

 • Kommunikation og kropssprog
 • Aktiv lytning og perception
 • Salgstrappen og værdibaseret salg

Energisk motivation

 • Præsentationsteknik med power
 • Fra lav energi til høj energi – og tilbage igen
 • Anvendelse af bevægelse og kropslig aktivering

  d

Det siger tidligere deltagende på mine kurser: ”Super inspirerende og engageret underviser!”, ”Meget indlevende, god kommunikation og fed energi!” & ”Fed personlighed – fed foredragsholder”

Mine foredrag og undervisning i både klasselokalet og mindre workshops skal ses og opleves!

Line Renner Jensen

Line Renner Jensen

Projektmedarbejder / SIDO

"Jesper har afholdt workshop for en gruppe unge iværksættere med fokus på salg, motivation og handling. Lige fra første kontakt var Jesper meget engageret, professionel og interesseret. Kurset blev sammensat efter vores ønsker, med stor forståelse for den gruppe workshoppen var målrettet og med fokus på hvordan, de unge iværksættere kunne få mest muligt ud af dagen. Jesper var rigtig god til at møde dem i øjenhøjde, til at inddrage dem aktivt i workshoppen og til at få dem til at reflektere over deres virksomhed og dens fremtid. Workshoppen var kombineret med boksning og bevægelse, hvilket var med til at skabe en anderledes, sjov og inspirerende læringsproces for drengene. Dagen var præget af et højt fagligt niveau kombineret med smil, grin og massere af energi – i den trygge og inspirerende ramme Jesper formår at skabe. Vi gik fra workshoppen med masser af ny inspiration, motivation og med blod på tanden til at arbejde videre med deres virksomhed. Jesper er en rigtig god samarbejdspartner og en inspirerende underviser, som jeg klart vil anbefale til andre. "

Hanne Laursen

Hanne Laursen

Deltager i TV3-programmet Luksusfælden / Ved ekspert / coach i Luksusfælden

"Jesper var min coach på programmet Luksusfælden. Han var en meget målrettede coach, god til at forklare og visualisere. Kombinationen af boksningen og coachingen var virkelig godt, og jeg fandt en masse styrke, som jeg ikke troede jeg havde. Han var enorm god til at motivere og heppe på mig i ringen, hvilket gav mig blod på tanden. Jeg tænker stadig tilbage på de ting Jesper sagde og viste mig: At jeg er en stærk og selvstændig person. Boksehandskerne jeg fik af Jesper er et evigt minde. Han viste mig en bedre og mere selvsikker Hanne."

Annette Ypkendanz

Annette Ypkendanz

HR-chef / Illums Bolighus

”Jesper har lavet en række kurser for Illums Bolighus, herunder lederkurser og Salg&Service-kurser for vores medarbejdere. Jespers måde at undervise er meget energisk og anderledes end andre, han får aktiveret vores medarbejdere og ledere og skaber lyst til handling. Han er ikke bange for at få folk op af stolene, får dem til at bruge kroppen og han spreder smil og grin over hele linjen. Samtidig er der en tydelig faglighed baseret på erfaring, der gør han fremstår professionelt samtidig med at han kan tilpasse dagene til dem han møder. Alle kurserne er blevet bygget sammen efter vores ønsker, men med afsæt i hans forståelse af, hvad der virker for den enkelte – og med kunden i centrum.”

Gorm Steen Johansen

Gorm Steen Johansen

Salg- og kundedirektør / Niels Brock Executive

"Jesper har positioneret sig til en af Niels Brocks mest anvendte og bedst vurderede instruktører overhovedet. Dette er sket som følge af gentagne opgaver som alle er blevet leveret på et meget højt niveau og ofte mere end der kunne forventes! Jesper har en fantastisk personlighed og en professionel tilgang til de opgaver han inddrages i. Han har udvist en meget professionel adfærd, hvor kundens behov og ønsker har været i centrum, og hvor motivationen til at finde de bedste løsninger for kunden har været i centrum! Jesper formår at udvikle løsninger i dialog og samarbejde med virksomheder således, at der leveres på en måde, der rammer plet ift. indhold, niveau og målgruppe! Jesper formår at balancere mellem det kreative, det faglige og det procesorienterede. Med andre ord behersker han en unikke egenskab i at kunne udvikle, gennemføre og tilpasse undervisning ift. målgruppens forventninger og løbende feedback. Endelig har Jesper en personlighed, energi og engagement, der gør ham til en fornøjelse at samarbejde med og inddrage som instruktør på opgaver. Jeg vil give Jesper mine varmeste anbefalinger og ikke tøve et sekund med at anbefale ham overfor kommende arbejdsgivere og hans kunder."