<style>” title=”</p>
<style>Jeg brænder for at skabe motivation i alle dele af min forretning. Min forretning har flere grene, herunder coaching-samtaler med nærhed og personlig indsigt, større undervisningsforløb med forskellige læringsformer samt boksning andre former for træning der indeholder bevægelse. Jeg arbejder dermed kun med de ting, som jeg selv finder motiverende.

Jeg tror samtidig på, at disse grene hver især kan skabe mere motivation ved at blive kombineret, så jeg anvender:

  • Nærhed og personlig indsigt fra coaching i min boksning
  • Bevægelse fra min boksning i mine undervisningsforløb
  • Forskellige læringsformer fra min undervisning til mine coaching-samtaler.

Jeg oplever derfor gang på gang, hvordan både min samtaler, undervisning og boksning er stærkt motiverende og bliver betragte som markant anderledes. For jeg er ikke bange for at udfordre normalen eller gå helt tæt på.

Undervisning med fysisk aktivitet

Markant anderledes undervisning:

Min motivation for at undervise er en sum af al den ”kedelige” undervisning, som jeg igennem skolesystemet har oplevet. Jeg brænder for at gøre det anderledes, hvilket gør at jeg fanger dem, der ikke er lige modtagelige overfor den klassiske undervisningsform – eller måske falder mellem to stole. På mine kurser falder de nærmere bagover på stolen, for jeg prøver ikke bare grænser af – jeg bryder dem! Min inspiration kommer fra utraditionelle undervisere fra bl.a. guideskoler og coachuddannelser.

d

Udfordre normalen:

Jeg har altid elsket at udfordre normalen, og derfor trækker jeg meget af min energi fra min funktion som bokseinstruktør, hvor vi ikke (nødvendigvis) skal have boksehandsker på. Jeg underviser ikke i hvad som helst, og slet ikke efter et manuskript. Jeg har ikke noget imod at stille mig op på bordet, musikken undervejs varierer fra rolig til tempofyldt og jeg støjer fordi jeg ønsker at skabe en tilpas forstyrrelse – og dermed forandring – for mine kursister.

d

Helt tæt på:

Jeg er ikke bange for at gå tæt på; tværtimod er den helt tætte kontakt vigtig i min stræben efter at rykke deltagere. Der er altid et tema og en rød tråd, men agendaen kan hurtig drejes. Jeg skal kunne mærke rummet, rummet skal mærke mig og den intensitet bliver forstærket gennem min energi. Jeg er fascineret af forskellige læringsformer, hvorfor jeg er meget eksperimenterende i min facilitering, der hele tiden udvikles og forandres ud fra given feedback, som jeg lytter aktivt til.

Det siger tidligere deltagende på mine kurser: ”Fantastisk underviser, utrolig engageret og kan helt klart anbefales!”, ”Behold underviser, han er guld værd!” & ”Love him!”

Mie Aoki

Mie Aoki

Administrationschef

"Jeg kan varmt anbefale Jesper som træner, coach og motivator."

Kenneth Klok

Kenneth Klok

Selvstændig

"Jesper er vildt motiverende, altid glad og god til at presse en samtidig med man har det sjovt"

Morgan Salmon

Morgan Salmon

“Jesper has giving me a sense of ownership for my goals! I have learned to take it one day at a time, and that it is okay to take a step back and recapitulate the goal. He has a capacity to listen, to get involved in the different scenarios to create a different coaching session according to what the coachee needs. He is a great guy that will work with you in order to find your passion.“

Ana Paulacancino

Ana Paulacancino

“With Jespers help I gained motivation to include physical activity in my every day-to-day, make healthier choices and enjoy the present more. Therefore, it is a stepped process that requires time and commitment, but it is possible to feel better by doing small changes. Give it a try, good things can happen with small changes.”

Pia Andersen

Pia Andersen

Virksomhedsejer

"Jeg kan ikke andet end at give Jesper 5 stjerner. Han er helt igennem en motiverende og inspirerende person."