<style>

Som uddannet coach ved Manning Inspire tilbyder jeg 1-til-1-coaching. Mit fokus er på dig, der enten er gået i stå i din karriere eller måske ønsker at være selvstændig. Med en baggrund indenfor ledelse er dette også et af mine specialeområder. Jeg er både certifceret Life- og Business-coach, hvorfor jeg arbejder holistisk med din problemstilling, hvilket betyder at selvom din udfordring måske ligger i dit arbejde, så kan det – hvis du ønsker det i samtalen – dreje sig om andre forhold i dit liv.

d

I takt med at jeg blev Certificeret MasterCoach ved Manning Inspire specialiserede jeg mig i at se, hvordan problemet sjældent er problemet. Forstået på den måde, at det oftest drejer sig om et overfladisk problem – ligesom de fleste umiddelbare mål reelt er et overflademål. Alt det vil du finde ud af til en session med mig.

d

Jeg tilbyder en gratis forsamtale enten telefonisk eller på mit kontor, hvor du over en kop kaffe får lov til at møde mig som coach. Herefter arbejder jeg kun i forløb á min. 3 sessioner og arbejder vejledende til 1.500 kr./timen.

Undervisning med fysisk aktivitet

Job- og Karriere Coaching

Hvad kan jeg gøre for dig?
Jeg hjælper dig, der er mellemtilfreds eller hvis karriere er gået i stå. På professionel og fortrolig vis tilfører jeg din karriere værdi igennem coaching.

Hvad kan du forvente af mig?
Jeg tilfører din udvikling værdi igennem udfordrende spørgsmål og en mentorproces, der giver dig karriereværktøjer og styrken til at træffe de rette valg. 

Hvad vil det give dig?
Du bliver igennem resultatskabende coaching givet værktøjer, der stiller dig bedre ift. din jobsituation. Du vil få indsigt i dine værdier og dine motiverende styrker, som vil lede dig ned af en karrierevej, der vil blive sjovere og føles mere rigtig!

Hvad får du helt konkret:
Med afsæt i dine nye værktøjer kan du få feedback på din præsentationsteknik og mentalforberedelse på en vigtig samtale, der tilpasses niveau og behov. Forløb planlægges efter behov, og derfor varierer pris alt efter om det er et længere coach-/mentor-forløb eller blot er afklaring samt feedback på CV og ansøgning.

Ledelses Coaching

Hvad kan jeg gøre for dig?
Jeg hjælper dig, der ønsker at styrke dit lederskab og har et ønske om udvikling i din karriere eller en udfordring, som vi går til praksisnært og resultatorienteret til.

Hvad kan du forvente af mig?
Ledelse er mit hjertebarn og et felt i konstant bevægelse, så jeg fordyber mig og videreuddanner mig hele tiden i lederskabets kompleksitet i både teori og praksis.

Hvad vil det give dig?
Du vil blive udfordret på dit ledelsesmæssige ståsted, der vil blive sat op mod flere paradigmer end din travle hverdag tillader dig. Du vil selv se mere nuanceret på mulighederne i dit lederskab – og du vil blive set på som en mere autentisk leder.

Hvad får du helt konkret:
Du får en professionel sparringspartner overfor dig, der støtter dig og giver eksempler fra egen erfaring. Alt med en coachende tilgang og med fokus på handling. Jeg arbejder kun i forløb, og da ingen forløb er ens, så skræddersyer vi forløbet til netop dig. Vejledende arbejder til jeg 1.500 kr/timen inkl. moms.

Jenny Lauridsen

Jenny Lauridsen

Manager

"Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham”

Gert Rasmussen

Gert Rasmussen

Leder

"Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det gør, at man vågner mere op, jeg tænker i mange nye baner"

Annemette Grønborg

Cand. mag og projektleder

”Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden.”