<style>” title=”</p>
<style>

Som uddannet coach ved Manning Inspire tilbyder jeg 1-til-1-coaching. Mit fokus er på dig, der enten er gået i stå i din karriere eller ønsker at være selvstændig. Jeg er både certifceret Life- og Business-coach, og derfor arbejder jeg holistisk med din problemstilling, hvilket betyder at selvom din udfordring ligger i dit arbejde, så kan det dreje sig om andre forhold i dit liv. Du behøver ikke nødvendigvis vide præcist, hvad dit mål med et forløb er. Min erfaring er nemlig, at problemet sjældent er problemet. Forstået på den måde, at det oftest drejer sig om et overfladisk problem - ligesom de fleste umiddelbare mål reelt er et overflademål.

d

Jeg anvender også coachende værktøjer i min undervisning, og derfor valgte jeg gennemføre den 1-årige MasterCoachUdannelse, der løftede mit niveau som både underviser og foredragsholder. Jeg specialiserede mig i Public Speaking og Storytelling, så jeg kunne skabe endnu mere motivation på scenen og til teamcoaching.

d

Jeg tilbyder en gratis forsamtale enten telefonisk eller på mit kontor, hvor du over en kop kaffe får lov til at møde mig som coach. Herefter arbejder jeg kun i forløb á min. 3 sessioner og arbejder vejledende til 1.500 kr./timen.

Positiv Psykologisk Coaching

LEDELSES- OG KARRIERE-COACHING


Hvad kan jeg gøre for dig?
Jeg hjælper dig, der er mellemtilfreds eller hvis karriere er gået i stå. På professionel og fortrolig vis tilfører jeg din karriere værdi igennem coaching.

Hvad kan du forvente af mig?
Ledelse er mit hjertebarn og et felt i konstant bevægelse, så jeg fordyber mig og videreuddanner mig hele tiden i lederskabets kompleksitet i både teori og praksis. Jeg tilfører din udvikling værdi igennem udfordrende spørgsmål og en mentorproces, der giver dig karriereværktøjer og styrken til at træffe de rette valg. 

Hvad vil det give dig?
Du bliver introduceret til Positiv Psykologiske værktøjer, der i kombination med en coachende tilgang, der styrker dit lederskab og dine karrieremuligheder.

Hvad får du helt konkret:
Hvad end du er karrieremenneske eller selvstændig, så vil du vil fra et trygt sted kunne mærke motivation til at træffe de rette valg. Du får værktøjer med hjem fra den nyeste forskning indenfor Positiv Psykologi.

Styrkebaseret Udvikling

COACHING MED AFSÆT I DINE STYRKER


Hvad kan jeg gøre for dig?
Indenfor Positiv Psykologi siger man at styrkerne er kongevejen til at komme i flow, og derfor sættes styrkerne i spil i coaching.

Hvad kan du forvente af mig?
Du får en professionel sparringspartner overfor dig, der støtter dig, lytter og udfordrer dig. Du vil blive udfordret, og du vil selv se mere nuanceret på tilværelsen..

Hvad vil det give dig?
Du vil ganske enkelt få mere energi i både dit arbejde og privatliv, for det er at arbejde med sine styrker er energigivende og skaber mening! Dette vil hjælpe dig med at komme i mål og sikrer du fastholder motivationen.

Hvad får du helt konkret:
Du får øvelser og værktøjer med hjem, som matcher dine styrker, og derfor vil "hjemmearbejdet" ikke føles som en pligt, men tværtimod være motiverende at sætte i spil!

Martine Grau-Foghsgaard

Martine Grau-Foghsgaard

Regional Director Account Management

"Min motivation for at starte et coaching forløb var at jeg befandt mig i en tilstand af ubeslutsomhed. Jeg havde arbejdet mange år i samme branche og var kommet i tvivl om i hvilken retning jeg skulle bevæge mig. Jeg var kommet i tvivl om mig, mine kompetencer og om mit job var det rette for mig. Allerede fra første session kunne jeg mærke, at Jesper fandt ”mig” og tog fat i nogle dårlige vaner, som styrrede mit liv. Gennem erkendelser og prioriteringer af værdier fik jeg et klarsyn, som har gjort det mere tydeligt for mig, hvem jeg er, og i hvilken retning jeg vil gå. Da jeg var i slutningen af forløbet, stod jeg ved en jobmæssig skillevej. Coaching gjorde at jeg med overbevisning traf den rigtige beslutning. Jeg bruger de dagligt værktøjer Jesper har givet mig, det er ikke kun i jobbet, men også i forhold til de relationer jeg har. Jeg kan kun anbefale et forløb hos Jesper, og ser frem til at skulle have et endnu forløb hos ham i min nye rolle."

Catrine Brink

Catrine Brink

Designer & kunstner / Catrinebrink.dk

”Jeg kontaktede Jesper, da jeg havde brug for sparring omkring dét at være selvstændig. Han sagde heldigvis ja. Jesper har hjulpet mig med, at give mig en tro på mig selv og jeg har lært at fokusere på dét der er vigtigst. Jesper er en meget dygtig, inspirerende og driven mand. Han er god til at stille de rigtige spørgsmål, der får en til selv at tænke og tage de rigtige beslutninger. Jeg kan godt lide at han kombinerer sin coaching med fysisk aktivitet i form af boksning. Det er en fed kombination, da man kan lære noget af begge verdener. Jesper er manden, som du skal gå til, hvis du har brug for mere end hvad en almindelig coach tilbyder. Han er meget kompetent og inspirerende og er med til at give et ekstra kick.”

Jenny Lauridsen

Jenny Lauridsen

Manager

"Jesper har været min coach i ca. 6 måneder og jeg er meget tilfreds med vores samarbejde i løbet af den tid. Jesper er meget engageret og udviser oprigtig interesse for mig og mine udfordringer. Jesper er professionel, troværdig, ydmyg, indsigtsfuld, åben og omsorgsfuld, så jeg føler mig helt tryg ved at dele mine tanker og følelser med ham. Jeg kan klart anbefale Jesper og ser frem til et længerevarende samarbejde med ham”

Gert Rasmussen

Gert Rasmussen

Leder

"Sammen med Jesper har jeg fået vendt mange ting i vores job-forløb, som ikke kun drejer sig om mit arbejde, men også personligt. Det er meget positivt, fordi vi sammen opnår en god kemi og samtalen kommer mere ind under huden. Det gør, at man vågner mere op, jeg tænker i mange nye baner"

Annemette Grønborg

Cand. mag og projektleder

”Jesper er god til at skabe fremdrift I samtalen. Han hører præcist, hvad man siger og forstår det problem, man sidder med. Han har en korrekt og fordomsfri vurdering af den person, han sidder overfor. Han er derfor en behagelig sparringspartner, og han er god til at lede ens opmærksomhed væk fra én selv og rette energien ud i verden.”<style>” title=”</p>
<style>